• <strong> Självklart är vi med.</strong>

  Giving People!

  Självklart är vi med.
  Läs mer
 • <strong>Vi älskar bokföring!</strong> Vi delar gärna på arbetet med att hålla ordning på siffrorna och har flera smarta programvaror som gör samarbetet både smidigt och tryggt.

  Redovisning

  Vi älskar bokföring! Vi delar gärna på arbetet med att hålla ordning på siffrorna och har flera smarta programvaror som gör samarbetet både smidigt och tryggt.
  Läs mer
 • <strong>Lönsamheten framför allt.</strong> Vi håller oss à jour med lagförslag och rättspraxis för att du ska få så mycket pengar som möjligt över till affärsutveckling.

  Skatt

  Lönsamheten framför allt. Vi håller oss à jour med lagförslag och rättspraxis för att du ska få så mycket pengar som möjligt över till affärsutveckling.
  Läs mer
 • <strong>Bred kompetens. Lång erfarenhet.</strong> Vi ser på ditt företag med andra ögon. Vi är gärna ditt strategiska bollplank och hjälper dig i utvecklingsarbetet.

  Rådgivning

  Bred kompetens. Lång erfarenhet. Vi ser på ditt företag med andra ögon. Vi är gärna ditt strategiska bollplank och hjälper dig i utvecklingsarbetet.
  Läs mer
 • <strong>Styrkor, svagheter, möjligheter.</strong> I en revision granskar vi din verksamhet för att upptäcka risker och möjligheter för framtiden. Vi tittar lika mycket framåt som bakåt.

  Revision

  Styrkor, svagheter, möjligheter. I en revision granskar vi din verksamhet för att upptäcka risker och möjligheter för framtiden. Vi tittar lika mycket framåt som bakåt.
  Läs mer
Facebook LinkedIn

 

Välkommen till Baker Tilly Sverige

Baker Tilly Sverige har 600 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.
Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tilly Sveriges signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande
nätverket i Baker Tilly International.
Baker Tilly Sverige ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en
lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.
Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!